Cine este actorul care ar fi violat o tânără și ar fi agresat alte 2 femei. A apărut într-un clip electoral

02-02-2021 13:46


Un actor liber-profesionist a fost reținut în Capitală, bănuit că la sfârșitul anului trecut ar fi violat o tânără și ar fi încercat să agreseze alte două victime.

Bărbatul de 47 de ani, cunoscut în special din producții publicitare, ar fi premeditat atent fiecare atac, susțin anchetatorii.

Ofițerii Poliției Capitalei susțin că bărbatul suspectat de viol, dar și de tentativă de viol ar fi actorul Alexander Zudor, un obișnuit protagonist al clipurilor publicitare ale marilor companii, care ar fi apărut și într-un clip electoral.

El s-a transformat brusc într-un suspect în acest caz teribil, cu acuzații extrem de grave și asta pentru că, susțin polițiștii care investighează de două luni de zile, ar fi fost autorul unui viol în primă fază, petrecut undeva în luna noiembrie, atunci când ar fi acostat o tânără și apoi, sub amenințarea cuțitului, ar fi agresat-o, iar alte două agresiuni ar fi avut loc la mijlocul lunii decembrie.

De altfel, ultima agresiune petrecută undeva în imediata vecintătate a Pieței Sudului din Sectorul 4, ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere. A fost exact ceea ce au avut nevoie anchetatorii, pentru că plecând de la aceste imagini, au refăcut practic traseul bărbatului, care era îmbrăcat destul de ponosit, cu fața acoperita de o mască, tocmai pentru a-i deruta pe eventualii anchetatori care porniseră pe urmele sale, însă așa au ajuns la domiciliul actorului, iar după câteva zile de filaj s-ar fi convins că au de-a face exact cu bărbatul bănuit de viol și tentativă de viol și au purces la reținerea lui.

Așadar, în mai puțin de 24 de ore, viața artistului s-a schimbat radical. Dacă până acum era în lumina reflectoarelor și se bucura de admirație, odată cu aceste acuzații și-a pierdut libertatea.

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor.

„În temeiul dispoziţiilor art. 226 C.pr.pen. rap. la art. 202 C. pr. pen. şi art. 223 alin. 2 C.pr.pen, admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 8002/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zudor Alexander - pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 02 feb 2021, mandatul fiind valabil până la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu", se arată în decizia instanţei.

Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 10 ani de închisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO