Cearta intre doi ciobani din Vaslui s-a terminat tragic pentru unul dintre ei. De la ce s-au certat incat s-a ajuns la crima

Dată publicare: 05-10-2015 07:33
Dată actualizare: 08-10-2015 07:07


O cearta intre doi ciobani din judetul Vaslui s-a incheiat mortal pentru unul dintre ei. Oile lor s-au amestecat, iar unul dintre barbati s-a enervat atat de tare, incat l-a lovit pe celalalt in cap.
 

Omul a cazut la pamant si in timp ce agoniza, atacatorul sau a sunat la 112. Apoi si-a anuntat familia ca a facut o nebunie si si-a recunoscut fapta in fata politistilor. El a fost retinut pentru omor.

Asa a inceput scandalul. Turmele s-au amestecat, iar ciobanul mai tanar - in varsta de 27 de ani - si-a iesit din fire si l-a atacat brutal pe celalalt.

Victima a cazut imediat si nu a mai putut fi salvata.

Elena Grosu, sotia victimei: "Derbedeul asta il ameninta de 2 ani ca il omoara, de la magazine il scotea afara, de la o nebuneala, intrebati-l, nu stiu. Cine sa se gandeasca ca se poate intampla asa?"

Dupa ce a realizat ce a facut, tanarul a sunat la 112, iar apoi si-a anuntat familia ca a facut o nebunie si nu mai vine acasa.

Barbatul a fost retinut pentru omor.

Alice Ruja, procuror criminalist: "Au avut mai multe conflicte. Au mai multe dosare la politie. Autorul l-a lovit cu bata in cap de mai multe ori si victima a decedat."

Desi erau cunoscute certurile dintre cei doi barbati, nimeni nu se astepta la un asemenea final.

"Nu am stiut nimic, eu am crezut ca nu e adevarat."

Cand a aflat vestea, sotia suspectului a intrat in stare de soc. Peste mai putin de doua saptamani, ea va aduce pe lume cel de-al doilea baietel al familiei. Sotul ei insa va ajunge luni in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Tags: crima, vaslui, ciobani,