Ce s-a intamplat in timpul unei inmormantari, in Cluj, dupa ce preotul a deschis sicriul. "Am incremenit cu totii"

Dată publicare: 02-09-2016 13:01
Dată actualizare: 05-09-2016 06:59


Caz scandalos la morga spitalului din Dej. Trupurile neinsufletite a doua femei, una din Cluj, alta din localitatea Nires, care au murit duminica la spital, au fost incurcate.

Mai rau este ca una dintre ele a fost deja ingropata. Rudele celeilalte si-au dat seama de situatie abia cand preotul a deschis sicriul. Oamenii au anuntat imediat politia.

Cele doua femei, una de 74 de ani din localitatea Nires si cealalta de 66 de ani din Cluj, au murit dumninica la Spitalul din Dej. Pentru femeia din Nires, rudele au venit imediat sa ii ridice trupul, dar pentru cealalta lucrurile s-au complicat pentru ca medicii au fost nevoiti sa ii caute apartinatorii. Cea din Nires a fost ingropata miercuri fara ca cei din jur sa isi dea seama ca jelesc o alta persoana. Abia cand a aparut cealalta familie s-a descoprit greseala.

Ruda femeie Cluj: ''Ne-am dat seama in timpul slujbei, pentru ca preotul ne-a intrebat daca vrem sa deschidem capacul si l-am deschis si cand am vazut, am incremenit cu totii. E ciudat ca le-a incurcat pe femei, ca una era bruneta ci cred ca e vina celor de la morga ca le-a incurcat. Eu imediat ce am vazut si am si sunat la politie in Dej."

Nepoata femeii din Nires: La morga noi nu am vazut-o .I-am dus haine, ei au imbracat-o, ei au adus-o acasa, noi nu am vazut-o. cand au adus-o in casa eu atunci, m-am uitat la ea, am zis ca e de nerecunoscut. Era imbracata, baticul il avea tras pana aici. Cui era sa zicem ca nu e bunica? Ziceau ca suntem nebuni
 

Politistii si angajatii spitalului iar acestia din urma si-au dat seama de incurcatura.

Vineri, criminalistii si angajatii IML au ajuns deja la cimitirul din localitatea Nires pentru deshumare.

Cei doi angajati ai spitalului din Dej care se fac responsabili pentru incuracatura sunt deja anchetati.

Trupul femeii care era pe punctul sa fie inmormantata la Cluj a ajuns la Spitalul din Dej si urmeaza sa fie dusa mai apoi in satul ei natal, unde familia se va pregati de o noua inmormantare.

Oamenii nu si-au dat seama ca ingroapa alta persoana pentru ca nu au deschis capacul sicriului. Cat despre femeia din Cluj, acesta va ajunge cel mai probabil, duipa deshumare sambata la Cluj unde rudele ei o vor putea inmormanta crestineste.

In tot acest timp, la Spitalul din Dej s-a declansat o ancheta pentru a vedea ne se face responsabil de uriasa greseala. Este vorba despre doi angajati de la Morga de aici care au tinut legatura cu rudele si le-au predat trupurile celor doua femei.


VIDEO PROTVPLUS.RO