Ce afacere au Radu Mazăre și iubita lui în Madagascar. Fostul primar poate fi extrădat

Dată publicare: 09-05-2019 18:32
Dată actualizare: 09-05-2019 19:59


Radu Mazăre îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi extrădat din Madagascar, unde fugise acum un an şi jumătate. Este concluzia la care a ajuns, joi, Curtea de Apel Bucureşti, care închide astfel ultima procedură administrativă.

Ministerul Justiţiei poate acum să ceară oficial extrădarea în ţară a fostului edil de la Constanța pentru a ispăşi condamnarea de 9 ani de închisoare.

Condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul restituirilor ilegale de plaje Radu Mazăre a petrecut deja o primă noapte în arest. El a fost reţinut de autorităţile din Madagascar abia miercuri chit că era dat în urmărire internaţională cu mult înainte să se pronunţe Instanţă Supremă.

Vestea arestării lui Radu Mazăre în Madagascar a ajuns rapid la Bucureşti, iar ofiţerii români din Interpol au informat oficial Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care a emis pe numele acestuia mandatul de urmarire internațională, şi le-au cerut judecătorilor să confirme formal că sunt îndeplinite toate condiţiile extrădării fostului edil în România.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei: ''Ministerul Justiţiei va face tot să obţină extrădarea, dar se aşteaptă decizia definitivă a instanței''.

 

Radu Mazăre a fugit în Madagascar cu iubita

 

Radu Mazăre a fugit în Madagascar în decembrie 2017, împreună cu iubita lui, fotomodelul Roxana Mihalache. Aceasta îi este alături de câţiva ani şi spera să îi fie mireasă chiar şi atunci când Mazăre era arestat la Bucureşti.

Reporter: "E goală casa fără domnul Mazăre?
Roxana, iubita lui Mazăre: "Normal. Şi acasă, şi sufletul şi toate sunt goale".
Reporter: "A apărut un zvon că v-ar cere de soţie? "
Roxana, iubita lui Mazăre: "Nu ştiu".
Reporter: "V-ar plăcea?"
Roxana, iubita lui Mazăre: "Oricui i-ar plăcea".

Roxana şi Radu, susţin apropiaţii lor, s-ar fi ocupat împreună în Madagascar de resort hotelier. Cea care a renunţat la o carieră de fotomodel pentru fostul primar a arătat în repetate rânduri că este gata să îi sară în ajutor indiferent de situaţie.

În cazul în care judecătorii din Madagascar decid să îl extrădeze pe Mazăre partenera sa trebuie să aleagă dacă rămâne acolo să se ocupe de afacere ori se va întoarce în ţară.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO