Caz misterios la Targu Jiu, unde un medic veterinar a disparut in apele raului. Martorii au doua variante ale incidentului


Ultimul update: Luni 13 Martie 2017 07:13
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2017 07:29
Categorie: Stiri actuale

O petrecere organizata joi seara la Targu Jiu, de Mucenici, s-a incheiat in mod straniu. Ametit de aburii alcoolului, un medic veterinar, in varsta de 42 de ani, s-ar fi aruncat in apa rece a Jiului, dupa cum spun cativa martori.

Altii sustin insa ca barbatul ar fi cazut in rau dupa ce s-ar fi lovit de un gard. Pompierii chemati la fata locului l-au cautat pana tarziu in noapte, dar in zadar.

Alarma s-a dat dupa ora 22:00, cand un localnic a anuntat la 112 ca un barbat a cazut in râul Jiu. Medicul veterinar, in varsta de 42 de ani, este din Targu Carbunesti. Joi seara a mers la petrecerea doctorilor veterinari din judet, organizata la Targu Jiu.

Unii colegi spun ca omul era deja baut cand a ajuns la eveniment si, brusc, a devenit agitat. La un moment dat, ar fi alergat spre rau.

Ion Vasiloiu, medic veterinar: "Eu zic, 'ma, hai dupa el, ca se arunca in Jiu'. Veniram pana aici, dadu in tehnicienii mei, ii lovi, aici ii rupse camasa unui tehnician. El fugi, dupa care se arunca in Jiu."

Altii sustin ca barbatul ar fi cazut accidental in apa.

La miezul noptii, pompierilor li s-au alaturat si scafandrii. Salvatorii au continuat cautarile pana la ora 2:00, dar fara niciun rezultat.

Aurelian Negrea, ISU Gorj: "Cautarile vor fi continuate pana cand persoana va fi gasita, intr-un fel sau altul."

Vineri dimineata, interventia va fi reluata.

Monument simbol din Malta distrus de o furtuna puternica.
A incercat sa se spele pe maini intr-un canal, insa imprudenta i-a fost fatala. Dupa cat timp a fost gasit
VIDEO PROTVPLUS.RO