Cat de mare este puterea vloggerilor, dar si cat de bine se castiga din acest fenomen social, duminica, la Romania, te iubesc
In era video au milioane de fani printre adolescentii romani. Distreaza, dar si influenteaza tanara generatie. Sunt vloggeri. Tineri care isi filmeaza viata si o posteaza pe internet.
Cat de mare este puterea lor? Primii 50 cei mai urmariti vloggeri din Romania aduna impreuna, intr-un an, un miliard si jumatate de vizualizari pe internet.
Duminica, la "Romania Te iubesc",ii cunoastem pe cativa dintre ei si aflam de ce au atat de mult succes in randul tinerilor. Tot duminica vorbim despre o noua revolutie, cea a masinilor electrice.
Alegeri 2024
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
Nu apar in show-uri TV, nu au lansat niciun hit peste vara si nici nu joaca intr-un film cunoscut. Sunt insa vedete in toata regula cu milioane de fani in special in randul adolescentilor
MATEI DIMA: "Vlogger este V log. Viedo log. Se pune in fata unei camere si logheaza in mediul video ce are de zis".
Fac scenete amuzante, raspund la provocarile si intrebarile fanilor, comenteaza in stilul caracteristic subiectele la zi sau isi impartasesc online momente din vietile lor. Totul este filmat si urcat pe internet.
In Romania la fel ca in alte tari vlogging-ul a devenit un fenomen social.
In 2016 clipurile celor mai cunoscuti 50 de vloggeri romani au cumulat aproape UN MILIARD si jumatate de vizualizari. Iar canalele lor de youtube au impeuna 22 de milioane de abonati.
Mikey Hash, pe numele sau adevarat Mihai Holhos, este vloggerul numarul 1 al Romaniei. Cea mai urmarita rubrica a sa este "Doza de Has". Un fel de stand up comedy in care comenteaza cu umor videoclipuri sau stiri de pe internet.
Aflam si cati poti sa castigi din vlogging, bineinteles daca ai succes si te urmaresc multi oameni.
LUCIAN STEFAN - director general agentie de talente: "La un milion de vizite probabil ca e o medie intre 300 de dolari si 800-900 de dolari".
Grosul banilor vine insa din contracte de publicitate pentru a plasa produse in videoclipurile pe care le pun online.
LUCIAN STEFAN - director general agentie de talente: "Poti trai foarte bine. Sa-ti iei o masina. Poti sa-ti iei o casa, sa-ti iei o masina."
Tot duminica discutam si despre revolutia electrica. Pe intreg mapamondul se afla in circulatie peste 2 milioane de autovehicule propulsate electrice, iar numarul lor este in continua crestere.
In timp ce in Vest se innoiesc parcurile auto, In Romania conducem masinile la care altii renunta si ne inecam in noxe.
Marele avantaj al masinilor electrice este costul pe kilometru parcurs. Curentul electric este mult mai ieftin decat motorina sau benzina. Deocamdata mai toate statiile din Romania ofera incarcare gratuita. Ne facem astfel o idee cat va costa incarcarea pe viitor.
Autonomia este marea problema a masinilor electrice. Cat dureaza, cu tot cu pauzele pentru incarcare, un drum pana la Cluj cu masina electrica? Dar si cat de eficienta poate sa fie aceasta in oras aflati duminica, de la ora 18: 00, la "Romania, Te Iubesc".
Sursa: Pro TV
Etichete: masini electrice, Romania te iubesc, vloggeri,
Dată publicare:
27-05-2017 17:55