"Cârtița lui Dragnea din DNA”, condamnat la 8 ani de închisoare. Acuzațiile aduse

Ultima actualizare: 08-04-2019 20:02

Judecătorii Instanţei Supreme l-au condamnat luni pe un fost ofiţer anticorupţie, acuzat că ar fi spionat în DNA pentru liderul PSD Liviu Dragnea şi pentru un fost secretar de stat de la Transporturi, Valentin Preda.

 

Supranumit "cârtita lui Liviu Dragnea din DNA", Dan Emil Manolachi a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare pentru mai multe acuzaţii, între care divulgarea unui secret care periclitează siguranţa statului şi favorizarea infractorului.

Fostul ofiţer de poliţie judiciară a fotografiat o notă a Serviciului Roman de Informaţii în care se vorbea despre anchetarea Teldrum şi care urma să ajungă la Liviu Dragnea, pe atunci ministru al Dezvoltării Regionale, spun anchetatorii.

Aparatul cu care fusese fotografiat documentul secret a fost găsit însă asupra lui Valentin Preda, pe atunci secretar de stat la Transporturi, vizat şi el de acuzaţii de corupţie. Prin aceeaşi decizie definitivă, Preda a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO