Carmen Iohannis și Jill Biden s-au îmbrățișat. Postarea președintelui Iohannis a devenit virală

Ultima actualizare: 07-05-2022 15:09
Carmen Iohannis s-a îmbrățișat cu Jill Biden. Postarea președintelui a devenit virală
Facebook/ Klaus Iohannis

Jill Biden a fost întâmpinată sâmbătă de Carmen și Klaus Iohannis, cele două prime doamne pozând cu buchete de flori în mâini într-o postare de pe pagina președintelui României care a devenit virală.  

Jill Biden și Carmen Iohannis s-au îmbrățișat în momentul întâlnirii de sâmbătă, de la București, cele două prime doamne pozând apoi cu buchete de flori în mâini, alături de președintele Klaus Iohannis, care zâmbește larg.

”Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România”, este textul care însoțește postarea de pe pagina președintelui Klaus Iohannis, ce a strâns mii de aprecieri și distribuiri în doar câteva minute.

Jill Biden şi Carmen Iohannis au vizitat o şcoală publică din Bucureşti, unde au fost prezenţi copiii români şi ucraineni, precum şi mame ucrainene.

Prima Doamnă a SUA s-a întâlnit la baza Mihail Kogălniceanu cu militarii americani

Prima Doamnă a SUA a ajuns în România vineri. La Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, ea s-a întâlnit cu militarii americani şi ai NATO.

Vizita în România este parte a unei deplasări de patru zile pe care Prima Doamnă a SUA o efectuează în ţara noastră şi Slovacia pentru a sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiaţii ucraineni.

Soţia preşedintelui SUA a scris pe Twitter că scopul călătoriei sale în cele două state este de "a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să îşi părăsească locuinţele din cauza războiului lui Putin".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO