Festivalul UNTOLD 2018. Următoarea ediție va avea loc între 2 și 5 august


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2017 08:26
Categorie: Stiri Sociale

A fost anunţată oficial data următoarei ediţii a festivalului Untold. Cel mai mare festival de muzică din România îşi aşteaptă fanii între 2 şi 5 august, iar creatorii evenimentului au pregătit o lansare ca-n filme.

Zeci de jurnalişti şi bloggeri au retrăit, în sala de cinema, câteva minute din atmosfera Untold de astă-vară.  Anunţul organizatorilor a dus la o avalanşă de cereri pe site-urile de rezervări online pentru cazare în Cluj.

Ediţia a 4-a a festivalului Untold de la Cluj va fi magică, au precizat organizatorii care le-au pregătit fanilor un scurt filmuleţ cu cele mai bune momente de astă-vară. Totodată, au anunţat şi punerea în vânzare a primelor 10.000 de abonamente.

Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Untold: „Încercăm să venim cu un line-up mai bun, să diversificăm muzica, artiştii. Biletele sunt puse în vânzare de marțea viitoare, 14 octombrie, vor fi disponibile la prima vânzare doar fanilor care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, la preţul de 400 lei plus taxe. Din februarie, vor fi puse în vânzare şi abonamentele la preţul final."

Printre cei care au participat la lansarea oficială a festivalului s-au numărat şi vloggeri celebri precum îndrăgitul Mikey Hash.

Mihai Holhos, vlogger: „Atmosfera aia e magică. Ca în fiecare an, cred că energia aia e cea mai faină chestie de acolo.”
Reporter: „Cum ar fi să se organizeze la Bucureşti?”
Vlogger: „Groaznic, că s-ar bloca oraşul, staţi la Cluj că e ok."

În acelaşi timp cu lansarea de la Bucureşti, un eveniment în oglindă s-a desfăşurat şi la Cluj, locul unde s-a născut festivalul Untold.

Tânără: „A fost foarte fain; unul dintre cele mai faine after movie-uri pe care le-am văzut şi cred că îl excelează şi pe cel de la Tomorrowland."

Tânără: „Abia aşteptam să mergem şi la anul. Am nişte emoţii foarte mari, îmi bate inima foarte tare şi a fost foarte frumos."

Bogdan Buta, director general festivalul Untold:Noi încercăm periodic să fim creativi şi să găsim moduri noi de a lua pulsul de la fanii noştri, pentru că până la urmă ei sunt cei mai importanţi."

Ediţia de anul viitor a festivalului Untold va avea loc între 2 şi 5 august.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO