CAMERA DE SUPRAVEGHERE. Doua femei din Bistrita risca inchisoarea dupa ce au furat pantofi la doi pasi de vanzatoare

Ultima actualizare: 21-04-2014 08:35

Traditia spune ca de Paste este bine sa purtam ceva nou, iar doua femei din Bistrita au vrut, se pare, sa respecte cu orice pret obiceiul.

In Saptamana Mare au mers la cumparaturi, dar nu au mai trecut si pe la casa pentru a plati.

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, au iesit din magazin cu cate o pereche de pantofi, fara sa stie insa ca au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Proprietarul a depus acum plangere, iar politistii le cauta pe cele doua cliente care au actionat in mai putin de cinci minute.

Cand a vazut ca este marimea potrivita, una dintre femei a decis sa pastreze pantoful si l-a bagat in geanta. Apoi, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, a rearanjat marfa de pe raft si s-a aratat interesata si de alte produse.

"A mai stat putin, s-a mai uitat, chiar la un moment dat a si povestit cu vanzatoarea. Cand a vazut ca nu mai este vanzatoarea, l-a luat si pe cel de-al doilea si l-a introdus la fel in poseta", a declarat proprietarul magaznului.

Intre timp, prietena femeii a ales o pereche de incaltaminte pentru copii, care a ajuns repede... in geanta.

Cel mai probabil, cele doua femei nu au observant camerele de supraveghere care impanzesc magazinul. Au fost atente doar la miscarile vanzatoarei care era ocupata cu alti clienti. Imediat dupa ce au furat cele doua perechi de pantofi s-au indreptat glont spre iesire.

Cand a vazut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, proprietarul magazinului a sunat la politie.

Cele doua perechi de pantofi valoreaza 150 de lei. Dupa ce vor fi identificate, cele femeile vor fi cercetate pentru furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO