Bunicul fetitei de 3 ani, pe care a lasat-o intr-o masina care s-a facut scrum, are dosar penal. Ce a provocat incendiul

Ultima actualizare: 14-11-2015 00:30

Sistemul de incalzire din masina a provocat incendiul in care o fetita de trei ani, din judetul Arad, aproape a ars de vie, acum trei zile.

Este concluzia la care au ajuns pompierii, dupa ce au examinat ore intregi autoturismul ars, in care copila fusese lasata singura de bunicul ei.

Autoturismul care s-a transformat in capcana de foc pentru fetita de trei ani, avea un sistem suplimentar de incalzire, un fel de aeroterma care functiona chiar daca motorul masinii era oprit. De la acest dispozitiv s-au aprins flacarile, dupa ce s-a produs un scurtcircuit. Partea din spate a masinii, exact locul unde se afla copila, a luat foc imediat, pentru ca in acea parte a masinii era amplasat dispozitivul.

Fetita a fost dusa urgent la spitalul din Arad, apoi la Timisoara unde medicii au luat decizia sa o trimita de urgenta la Bucuresti.

Avea arsuri pe caile aeriene si pe 60 la suta din suprafata corpului. Bunicul fetitei are acum dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si pentru distrugere.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO