Brunch oferit la Palatul Elisabeta in cinstea Regelui Mihai

Dată publicare: 26-10-2011 12:44
Dată actualizare: 06-11-2012 16:09


Regele Mihai I are si astazi o zi plina, dupa aniversarea de ieri. Astazi a avut loc brunchul oferit la Palatul Elisabeta mai multor familii regale, iar maine, Majestatea sa va decora o serie de personalitati din Romania si din strainatate.

Ieri, de ziua Majestatii Sale, ne-a oferit un model de demnitate, prin discursul sau simplu si sincer. Iar aseara i-au fost dedicate un spectacol maret la Opera Romana si un dineu la Palatul CEC.

Sute de romani, multi dintre ei purtand insemnele regale, au fost extaziati in momentul in care Regele Mihai a iesit sa ii salute.

De aceeasi primire a avut parte fostul suveran si in Sala Mare a Operei Romane. Invitati din tara si de peste hotare, multi dintre ei de sange albastru, cu totii i-au urat intr-un glas "La multi ani!".

Dincolo de maretia momentului, ochii tuturor au fost atrasi de rochia de culoarea smaraldului pe care a ales-o pentru eveniment Alteta Sa regala Principesa Margareta.

De la Opera, familia regala si invitatii sai au plecat la Palatul CEC, la dineul regal organizat in cinstea Majestatii Sale, unde-au ramas aproximativ patru ore.

Primul care a sosit a fost chiar Regele, la brat cu Principesa Margareta, iar un grup de sustinatori i-au cantat "La multi ani!".

La evenimentele de aseara au fost prezenti Regele Carl Gustaf si regina Silvia ai Suediei, regina Sofia a Spaniei, membri mai multor familii regale din Europa si Asia, dar si reprezentati ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.


VIDEO PROTVPLUS.RO