Suma pe care avocatul acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale urma sa o primeasca de pe asigurare

Ultima actualizare: 06-09-2012 16:04

Avocatul Victor Teodorescu, acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale pentru a incasa asigurarea de viata, a fost retinut pentru 24 de ore. El va fi dus, joi, la Curtea de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

A stat de vorba cu trei calai, iar, pana la urma, unul i-a acceptat targul si i-a ucis nevasta, pentru ca el sa ii incaseze asigurarea de viata. Acum, avocatul Victor Teodorescu din Brasov, a carui sotie a fost macelarita in luna martie, devine primul caz de asasinat la comanda pentru incasarea unei asigurari de viata.

De ce se vede Luna rosie in timpul eclipselor?

Cel care a angajat un criminal este un avocat din Brasov, care, in urma cu doua luni, isi gasea sotia macelarita in propria casa. Inglodat in datorii uriase si cu creditorii la usa, barbatul, fost procuror, a vazut ca unica solutie asigurarile de viata, in valoare de 90.000 de euro ale sotiei. Cel cu care a batut palma este un fost traficant de droguri, a carui mama avea o datorie de 50.000 de euro catre avocat.

Procurorii spun ca planul urzit de avocatul Teodorescu este diabolic, iar suma pentru care a comandat ca sotia sa fie executata, ridicola. Doar 90.000 de euro a valorat viata celei care ii facuse un copil. Femeia in varsta de 45 de ani, consultant la o firma de medicamente, a fost omorata cu 25 de lovituri de cutit. Era singura in casa cand calaul, un tanar dependent de droguri, a intrat peste ea. Fostul procuror si-a jucat excelent rolul de barbat indurerat.

La doua luni de la tragedie, cu un suspect arestat, lucrurile pareau ca si rezolvate. Si totusi ancheta mergea mai departe. Autoritatile au aflat ca avocatul Teodorescu era implicat in tot felul de afaceri, unele la lumina, altele dubioase. Era un impatimit al jocurilor de noroc si acumulase datorii de sute de mii de euro. Unica salvare pentru el era asigurarea de viata a nevestei. Avea doua polite, una in valoare de 50.000 de euro, la care el era direct beneficiar, si alta de 40.000 de euro, in care aparea si fiica celor doi, o tanara studenta la arhitectura.

Cert este ca Teodorescu a incercat sa tocmeasca doi asasini, unul dintre ei din Piatra Neamt. Cum nu s-au inteles, s-a indreptat spre apropiati. Mai exact a batut palma cu Erwin Prejmereanu. Mama acestuia lucra pentru avocat ca traducatoare si ii datora 50.000 de euro. Asa ca targul parea tentant cand individul a spus: "Imi ucizi nevasta, va iert de datorie si va dau in plus si 20.000 de euro".

Avocatul a facut o greseala fatala. I-a scris pe niste biletele, gasite de procurori, instructiuni clare criminalului. Sa poarte salopeta ca sa arate ca un electrician si sa isi fabrice o legitimatie falsa cu fotografie. Apoi i-a cerut sa intre in casa intre anumite ore, cand el avea alibi. Era la birou intr-o videoconferinta. Apoi, individul trebuia sa foloseasca un cutit si un levier. Pana aici, asasinul a urmat pas cu pas indicatiile. Urma sa si cotrobaie, ca totul sa para un jaf. N-a apucat, pentru ca o femeie de la un chiosc lipit de casa a auzit tipele si a alertat politia.

Doua ore mai tarziu mama si fiul au luat masa linistiti intr-un restaurant in oras, dovada stau imaginile de pe camera de supraveghere. Tanarul se purta de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Trei zile mai tarziu a prins si arestat. Astazi a venit si randul celui care l-a angajat.

Cum arata tara care a infruntat TSUNAMI, la trei luni dupa catastrofa. FOTO INTERACTIVE

A ucis in contul unei datorii. Detaliile primului asasinat din Romania,comandat de dragul asigurarii

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!