Bilantul mortilor in cazul otravirii cu alcool metilic din Dragalina a ajuns la trei. Dosarul a fost preluat de Parchet


Ultimul update: Miercuri 14 Ianuarie 2015 07:11
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015 18:09
Categorie: Stiri actuale
Ambulanta

Perchezitii de amploare au avut loc la Dragalina, in Calarasi, in locuintele mai multor suspecti, in cazul mortilor intoxicati cu alcool metilic.

Politistii si procurorii cauta sursa bauturii otravitoare, mai ales ca numarul celor care si-au pierdut viata intoxicati a ajuns la trei.

Dosarul din Dragalina (Calarasi) a fost preluat de Parchetul Tribunalului Calarasi, care incearca sa stabileasca provenienta substantei consumate. Reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi au declarat, duminica, ca politistii si procurorii fac cercetari pentru moarte suspecta in cazul barbatilor din Dragalina care si-au pierdut viața dupa ce ar fi baut alcool metilic, fiind asteptate rezultatele necropsiilor, cat si rezultatele analizelor de laborator in cazul persoanelor aflate in spital in stare grava, pentru a afla daca este intr-adevar vorba despre intoxicatie cu alcool metilic sau daca este o alta substanta.

Surse apropiate anchetei au declarat ca principala ipoteza este intoxicatia cu alcool metilic, iar anchetatorii incearca acum sa stabileasca de unde provine substanta. Aceasta ar putea proveni, conform surselor citate, dintr-o unitate industriala de productie, respectiv o fabrica. Politistii si procurorii au stat de vorba cu mai multe persoane, apropiati si rude ale victimelor si incearca totodata sa gaseasca recipientele in care s-a aflat substanta consumata de catre cele sase persoane.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO