Patru militari americani de la baza "Mihail Kogalniceanu", implicati intr-un accident rutier. In ce stare se afla

Ultima actualizare: 14-01-2015 07:11
Militari americani

Patru militari americani de la baza "Mihail Kogalniceanu" au fost implicati, sambata noapte, intr-un accident produs in centrul Constantei.

Intr-o intersectie intens circulata din oras, masina in care se aflau a fost izbita in plin de un autoturism cu numere de Bulgaria.

Militarii se aflau intr-o permisie de cateva ore si se intorceau din oras la miezul noptii. Cei patru se aflau in autoturismul condus de o femeie, insotitor la baza militara "Mihail Kogalniceanu" din Constanta. La un moment dat, intr-o intersectie, masina s-a ciocnit violent cu o alta, inmatriculata in Bulgaria si ambele vehicule au fost proiectate pe trotuar.

Doi militari si femeia aflata la volan au fost raniti usor. Ambii soferi au fost testati si s-a stabilit ca nu consumasera bauturi alcoolice. Politistii urmeaza sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului. In urma cu trei saptamani, alti doi soldati americani au fost raniti in localitatea tulceana Baia, atunci cand autovehiculul de teren cu care se intorceau de la o aplicatie s-a rasturnat intr-un sant.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO