Bătaie între fete, în Mureș, din gelozie. O tânără de 22 de ani a fost reținută

Ultima actualizare: 10-09-2020 10:04

Un nou caz de violenţă între fete în România! O tânără de 22 de ani din judeţul Mureş a fost reţinută de poliţişti, după ce s-a bătut cu o fată de 18 ani, într-un scandal iscat din gelozie.

Încăierarea a fost filmată, iar după ce imaginile au ajuns în spaţiul public, poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă.

Scenele şocante au avut loc în comuna Albeşti, judeţul Mureş. Din imagini se vede cum tânăra de 22 de ani începe să o lovească pe fata de 18 ani, care încearcă să se apere, însă este trântită la pământ, iar apoi primeşte mai multe lovituri cu piciorul.

Incidentul este filmat de o altă persoană, care, din păcate nu a încercat să le despartă. Imaginile au ajuns pe paginile de socializare, moment în care poliţiştii s-au autosesizat . Tânăra de 22 de ani a fost reţinută şi este cercetată pentru lovire şi alte violențe.

Acest caz vine după ce zilele trecute, la Târgu Jiu, o fată de 14 ani a bătut şi umilit o colegă de şcoală. În acest caz, adolescenta de 14 ani a fost pusă sub control judiciar şi este cercetată de poliţişti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO