Ghinion pentru 16 migranți. Au fost prinși la frontieră în Timiș, după ce microbuzul lor a făcut pană

Ultima actualizare: 09-09-2020 17:39

Șaisprezece migranți au avut ghinion și au fost prinși de polițiștii din Timiș în timp ce se îndreptau spre graniță, în încercarea de a ieși din țară.

 

Microbuzul a făcut până pe autostradă, iar agenții de la Poliția Autostrăzi care patrulau în zonă și-au dat seama că în interior se află mai mulți transfugi, așa că i-au chemat în ajutor pe colegii de la Frontieră.

Microbuzul în care se aflau străinii se îndrepta spre vama Nădlac, marți seara târziu. Pe acolo intenționau să iasă din țară dacă nu ar fi făcut pană. Asta i-a ținut în loc suficient timp cât să apară și polițiștii la fața locului. Agenții au găsit înăuntru 16 bărbați, din Siria, Irak și Iran. Au povestit la audieri că au fost preluați de microbuz dintr-o localitate din Timiș, iar șoferul urma să ii ducă până în apropierea graniței, de unde ar fi continuat drumul pe jos.

Dacă ar fi reușit să ajungă în Austria sau Germania, ar fi plătit chiar și câteva mii de euro fiecare. Polițiștii îl caută și acum pe șoferul microbuzului, care a fugit de la fața locului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO