Bărbatul din Galați care şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, arestat preventiv

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 15:52
Categorie: Actualitate
victima

Bărbatul din comuna gălăţeană Pechea, care şi-a ucis, joi, pe stradă, fosta iubită, cu mai multe lovituri de cuţit, într-o criză de gelozie, a fost arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Magistraţii Tribunalul Galaţi au admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor a lui Vasile Petcu, de 42 ani, din comuna Pechea, care a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis fosta iubită, Violeta Mirică, de 33 ani, cu mai multe lovituri de cuţit.

Bărbatul s-a întâlnit cu femeia pe o stradă din comuna Pechea. La un moment dat, el a scos un cuţit şi ar fi înjunghiat-o de 17 ori în zona gâtului şi a feţei, într-o criză de gelozie, pentru că aceasta l-a părăsit şi s-a întors la soţul ei cu care are doi copii, de 16 şi 17 ani.

"Încerca să se împace cu ea, avuseseră o relaţie extraconjugală, dar ea nu voia să se împace şi au avut mai multe discuţii de-a lungul timpului. Deoarece cunoştea programul de lucru al victimei, s-a înarmat cu un cuţit, a urmărit-o pe DJ 255, iar în dreptul unor imobile, a suprins-o pe victimă, cel mai probabil pe fondul unor discuţii contradictorii, şi i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit în zona gâtului, producându-se o hemoragie externă masivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu.

Victima a făcut de-a lungul timpului mai multe plângeri la poliţie pe numele bărbatului cu care avusese o relaţie extraconjungală.

"În decembrie 2016, la Postul de Poliţie de la Pechea a fost înregistrată o plângere a victimei cu privire la faptul că fostul ei concubin, un bărbat de 42 de ani, ar fi urmărit-o de mai multe ori în timp ce se deplasa pe drumul dintre domiciliu şi locul de muncă, fără însă să-i adreseze niciun cuvânt. Ca urmare a sesizării, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire şi în primă fază a fost dispusă începerea urmării penale in rem. În urma cercetărilor, în luna martie 2017, în dosar a fost dispusă continuarea urmării penale faţă de suspect, deoarece au existat probe care să conducă la continuarea urmăririi penale faţă de el.

A mai fost o sesizare a femeii în luna aprilie 2016 cu privire la faptul că fostul concubin i-a adresat injurii şi cu această ocazie poliţiştii i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională pentru adresare de injurii în public. Ultima dată pe 2 februarie 2018, femeia a sesizat din nou organele de poliţie cu privire la faptul că în ziua respectivă, fostul ei iubit, aflându-se pe drumul comunal s-a îndreptat cu bicicleta spre ea, dar atât, nu că a jignit-o sau ameninţat-o, pur şi simplu că se ţinea după ea, o urmărea, bărbatul fiind sancţionat contravenţional", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin

victima Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

Pedeapsa primită de doi tineri care au violat și ucis în bătaie o femeie din Alba
Pedeapsa primită de doi tineri care au violat și ucis în bătaie o femeie din Alba
VIDEO PROTVPLUS.RO
artefact găsit în Alba
Hercule vechi de mii de ani, găsit în locuinţa unui bărbat din Alba. Ce voia să facă cu el
Accident cu 4 răniţi şi un mort, în Timiş. Judeţul este sub Cod Portocaliu
Accident cu 4 răniţi, între Piteşti şi Curtea de Argeş. Circulaţia este oprită
Accident cu un mort şi un rănit grav în Vâlcea, din cauza zăpezii
Asfaltare pe zăpadă, în Craiova. Reacția drumarilor surprinși de un consilier local
Bărbat prins într-o pădure din Gorj. Ce ciuperci strânsese sperând să se îmbogăţească
4 tone de droguri, distruse de Poliţia Română
4 tone de droguri, distruse de Poliţia Română. Au fost strânse din 2003 şi până azi
Cod Portocaliu. Accidente grave din cauza zăpezii, pe şosele din toată ţara
Ambulanţă înzăpezită în Olt, deblocată şi însoţită de un utilaj până la pacient
Moş Crăciun a venit cu 10 zile mai devreme în Târgovişte. Reacţia copiilor
Concurs de amenajare a camerelor dintr-un cămin studenţesc. Pe locul 2, o cameră roz
Doi șoferi și-au pierdut viața în urma unui gest inexplicabil făcut de unul dintre ei