Barbatul acuzat ca a ucis un cioban, impreuna cu alti doi complici, a ajuns in inchisoare. Unde s-a ascuns timp de 6 ani

Dată publicare: 06-05-2016 08:16
Dată actualizare: 09-05-2016 07:10


Barbatul din Capitala, suspectat ca in urma cu sase ani a torturat si a ucis, alaturi de alte doua persoane, un cioban, a ajuns in spatele gratiilor.

Autoritatile l-au cautat sa-l duca in fata judecatorilor, dar abia acum l-au gasit intr-o ferma din Giurgiu. In tot acest timp, ceilalti doi complici au fost prinsi si condamnati la cate 20 de ani de inchisoare. Cei trei agresori fac parte dintr-o familie instarita de oieri.

In timp ce tatal sau se afla deja dupa gratii, Radu s-a ascuns timp de 6 ani la o ferma din Giurgiu. Pana joi cand a fost incatusat de politisti.

Tanarul este acuzat de omor si tentativa de omor intr-un dosar penal deschis in 2010 de procurori. Radu Dumitru si alti membrii ai familiei detineau o turma de 1100 de oi, o fabrica de carne si un lant de carmangerii, deschise in toata capitala. 51 de oi au disparut peste noapte. Ciobanii care le pazeau au fost primii suspecti.

Proprietarii oilor au vrut sa isi faca singuri dreptate si i-au adus pe cei trei ciobani pe care ii banuiau de furt in aceste hale. I-au tinut nemancati doua zile si i-au supus unor torturi greu de imaginat. Unul dintre ciobani a murit.

Au trecut 6 ani de atunci, iar tatal suspectului si varul lui au fost amandoi condamnati definitiv la peste 20 de ani de inchisoare fiecare pentru crima. Singurul ramas in libertate era Radu.

Bogdan Ghebaur: "A fost depistat intr-o ferma din Giurgiu si a fost adus in bucuresti pntru confirmarea mandatului de arestare."

Radu Dumitru face parte dintr-o familie instarita, una care si-a dezvoltat afacerea pornind din comuna Dragomirestii de Vale, din Ilfov, unde se inalta o casa impunatoare. La firma insa, oamenii sunt suparati.

Tanarul este acuzat de omor si tentativa de omor si poate primi si el pana la 20 de ani de inchisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO