Un baietel de 9 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rau. Catelul copilului nu s-a miscat de langa el cat a fost resuscitat

Dată publicare: 06-05-2016 07:34
Dată actualizare: 09-05-2016 07:10


O joaca s-a transformat intr-un necaz care a indoliat o familie din judetul Vaslui. Baietelul lor, in varsta de noua ani, a murit dupa ce a cazut intr-un parau.

A fost scos din apa adanca de doi metri de un localnic, iar medicii s-au straduit sa il readuca la viata. La fata locului a ajuns si un elicopter SMURD, dar, dupa 90 de minute de incercari disperate, doctorii au constatat decesul.

Tragedia din localitatea Stuhulet, judetul Vaslui, i-a marcat pe oameni. Cei doi copii au plecat de acasa pentru a se intalni parintii lor, care erau pe camp. Pe drum s-au oprit la un parau, unde au vrut sa prinda cativa pesti. La un moment dat, baiatul in varsta de 9 ani a cazut in apa adanca.

Speriat, prietenul lui, de doar 4 ani, a inceput sa strige dupa ajutor. Un vacar a auzit tipetele disperate.

Martor: "Am lasat telefonul, cizmele jos si am sarit dupa el. A durat vreo 3-4 minute si l-am scos".

Imediat, la fata locului au ajuns si medicii. Ba mai mult, a fost trimis si un elicopter SMURD, in speranta ca micutul va putea fi readus la viata.

In timp ce doctorii incercau sa il salveze, cainele baiatului nu s-a dezlipit o clipa de langa el. In ciuda eforturilor depuse, dupa 90 de minute, a fost declarat decesul.

Parintii care acum isi vor inmormanta baiatul mai au acasa opt copii. Cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie, iar politistii au inceput o ancheta.

Tags: deces, copil, inecat,


VIDEO PROTVPLUS.RO