Un bărbat de 47 de ani din Argeș se află în arest pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat soția de mai multe ori.

Cearta între cei doi ar fi pornit de la faptul că femeia i-ar fi alungat din casă pe fiica și ginerele lor, singurii care aduceau bani în casă. Victima a fost operată și este acum în afara pericolului.

Georgeta si Gheorghe o țineau, spun vecinii lor din Leordeni, numai în chefuri, urmate de certuri. Au o fiică de 14 ani, care este deja mamă și are un partener de viață. Tânărul avea grijă de toată familia, spun vecinii, dar Georgeta a vrut să-l alunge din casă.

Ce spun vecinii cuplului din Leordeni

Bianca, vecină: „Nevastă-sa asta, care e înjunghiată, l-a dat afară din curte pe gineri-so, cum ar fi. Și gineri-so îi întreținea. Venea cu sacoșele de la muncă. Se ducea în deal, că vedeți, că e numai pădure, aducea lemne, ei nu mai făceau absolut nimic.”

Gheorghe a realizat că va rămâne fără niciun sprijin și fără bani de băutură dacă ginerele îi părăsește, așa că s-a înfuriat teribil.

Vecin: „Am auzit de la vecini că a înjunghiat-o, că... nu știu ce să vă spun.”

Vecin: „Mi-a zis că a băgat cuțitul în ea, două înjunghieturi în spate și una aici.”

Sătean: „Au avut niște divergențe pe copil. Am auzit și noi, a fost și pentru noi ca un trăsnet, așa.”

Ce au pățit bărbatul și soția lui

Femeia de 47 de ani a fost dusă la Spitalul de Urgență din Pitești.

Alexandru Stoian, medic chirurgie toracică SJU Pitești: „Pacienta nu a prezentat leziuni ale organelor interne. S-a realizat controlul hemostazic și sutura plăgilor. Evoluția post operatorie este favorabilă.”

Suspectul este arestat preventiv pentru tentativă de omor și riscă să stea după gratii până la 10 ani.