Bărbat cu probleme psihice, găsit de soția sa dormind alături de un alt bărbat mort


Ultimul update: Luni 03 Februarie 2020 09:17
Data publicarii: Luni 03 Februarie 2020 07:45
Categorie: Stiri actuale

O moarte cu multe semne de întrebare este investigată de procurorii și polițiștii din Botoșani.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit fără suflare într-o casă din marginea orașului, iar lângă acesta dormea și proprietarul locuinței.

Medicii ajunși la fața locului au găsit pe trupul celui fără viață mai multe plăgi care le-au trezit suspiciuni, aşa că au cerut sprijinul polițiștilor.

Descoperirea a fost făcută chiar de soția proprietarului. Ea locuiește în aceași curte, dar într-o altă clădire. Pentru că bărbatul de 62 de ani era cunoscut cu afecțiuni psihice și episoade violente, nu intra în casă lui.

Reporter: „Mai aducea pe cineva la el?”

Vecină: „Da, da. Fără să știe nevasta lui. Ăla care venea îi mai și fura din casă.”

Reporter: „Locuia cu soția în aceeași casă?”

Vecină: „Nu. El stătea acolo… Când era el bine, stăteau împreună. Dar acum nu putea să stea cu el. Ce avea el acolo”

Reporter: „Soția intră la el?”

Vecină: „Nu, că se temea.”

Ieri însă, unul dintre fii cuplului a venit în vizită, iar femeia și-a făcut curaj și a intrat în anexa unde locuia soțul ei. Acolo a observat trupul neînsuflețit al unui necunoscut. A sunat imediat la 112 și a cerut ajutor.

Catalina Duhaniuc, medic Ambulanță Botoșani: „Am fost solicitați pentru un bărbat de aproximativ 40-50 de ani, găsit în stop cardio respirator. Prezenta plăgi la nivel posterior. Nu se cunosc cauzele decesului. Decedat de mai bine de 2-3 ore.”

Echipajul de pe ambulanță l-a preluat pe proprietarul locuinței, aflat în stare avansată de ebrietate, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie.

La fața locului au ajuns și criminalistii și un procuror, iar în urmă autopsiei și după analiză probelor adunate de la față locului urmează să se stabiliească dacă victima a murit în urma consumului exagerat de alcool sau dacă a fost omorâtă.

VIDEO PROTVPLUS.RO