Vreme calda, in aproape toate zonele. De luni, se intorc ploile si vremea va fi instabila


Ultimul update: Miercuri 15 Iulie 2015 07:04
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2015 09:50
Categorie: Vremea
nori

Dinspre nord-vest va patrunde un nou val de precipitatii care va traversa Europa spre sud-est si va ajunge luni si in zona noastra.

Va parasi Romania in cursul zilei de miercuri dar pana atunci va aduce cantitati destul de insemnate de apa.

Situatia va fi destul de stabila in zilele urmatoare asa ca fluctuatiile termice vor fi minore. Spre finalul intervalului aerul cald se va retrage usor spre sud.


Cum va fi vremea astazi in Romania

Ajungem in Romania, unde astazi, vremea va fi predominant frumoasa. In regiunile montane iar dupa lasarea noptii si in vestul extrem vor fi unele innorari si sunt posibile cateva ploi scurte. In rest, cerul va fi curat si asa va ramane pe toata durata zilei. Vantul va continua sa fie mai activ in regiunile montane inalte iar la amiaza vom avea intre 24 si 33 de grade Celsius.

Progonoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Maine vremea va fi instabila si se va raci in vest, in centru si in nord unde vor fi averse, fulgere, poate grindina si se pot inregistra cantitati mai mari de apa, de 20-25Lmp.

Marti vor fi averse insotite de fulgere pe suprafete mari in Maramures, in Transilvania, la deal, la munte si local in Crisana, in Moldova, Muntenia si in Dobrogea.

Miercuri, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi asa ca vom avea pana la 34 de grade Celsius.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO