"Autostrada scufundata" s-a stricat la 2 luni dpa redeschidere. CNAIR sustine ca e alt sector decat cel reparat in toamna

Ultima actualizare: 21-01-2017 05:00

Noi gropi pe autostrada Sibiu - Orastie, redata in folosinta in toamna anului trecut, dupa ce Compania Nationala de Drumuri a reparat un sector surpat din cauza alunecarilor de teren.

Denivelarile aparute la circa 2 kilometri distanta de portiunea refacuta au impus restrictionarea circulatiei pe o singura banda, pe sensul Sebes - Sibiu, pe o distanta de 250 de metri. Pe cea de-a doua banda, soferii sunt atentionati sa circule cu maxim 60 km/h. Responsabilii anunta ca vor repara drumul imediat ce conditiile meteo se vor imbunatati.

Potrivit unui comunicat al companiei, in prezent se circula doar pe banda 2, sensul Sebes - Sibiu, cu restrictie de viteza de 60 kilometri/ora, iar zona este semnalizata corespunzator.

"Aceasta restrictie a survenit in urma identificarii unei denivelari la partea carosabila pe sectorul cuprins intre km 286+400 - km 286+650, Saliste - Sebes. Mentionam ca aceasta denivelare a aparut pe alt sector decat cel refacut in regie proprie. Pentru siguranta participantilor la trafic, DRDP Brasov a decis, impreuna cu Brigada Politiei Rutiere, semnalizarea si restrictionarea acestei zonei'', afirma CNAIR.

Reprezentantii companiei dau asigurari ca imediat ce conditiile meteo vor permite se va interveni pentru remedierea situatiei.

"Precizam ca reprezentantii CNAIR SA au evaluat situatia, o monitorizeaza permanent si, imediat ce conditiile meteo se vor imbunatati, CNAIR SA va interveni pentru a remedia situatia", se precizeaza in comunicatul CNAIR.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO