Autorii jafului armat din Pitești, în libertate. Cum au furat 40.000 lei în 20 de secunde

Ultima actualizare: 18-03-2019 13:57

Autorii jafului de la sala de jocuri de noroc din Piteşti, săvârşit duminică dimineaţa, sunt încă în libertate. Ei au intrat mascaţi şi înarmaţi şi au fugit în 20 de secunde cu 40.0000 de lei.

Sala de jocuri de noroc, prăduită pentru a doua oară în ultimii doi ani, a fost amendată recent pentru că nu are un plan de pază avizat. 

La ora 6 şi 15 minute, doi indivizi mascaţi au intrat într-o sală de jocuri de pe bulevardul central din Piteşti. Unul avea o glugă pe cap şi un pistol în mână, iar celălalt o mască de Moş Crăciun şi un topor. Au mers ţintă la casieriţa care tocmai număra banii şi era supravegheată de un paznic.

Doi clienţi au fost şi ei martori la aceste scene, înregistrate de camerele de supraveghere. Nimeni nu a avut timp de reacţie, pentru că agresorii i-au ameninţat cu armele.

Unul dintre ei a târât-o pe femeie pe jos, timp în care celălalt a luat banii din casă.

Cristian Aldea, agent pază: "Au intrat două persoane mascate, unul cu un pistol, celălalt cu un topor. A pus pistolul la capul fetei, a fost târâtă pe jos. Toporul a fost pus la gâtul paznicului."

Jaful a durat 20 de secunde. Indivizii au reuşit să fure 40.000 de lei. Abia după ce au ieşit, casieriţa - înlemnită de frică - a apăsat butonul de panică. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă.

Poliţiştii au constatat că înainte să intre în cazinou, hoţii au schimbat poziţia camerelor de supraveghere de pe stradă, pentru a nu fi văzuţi când fug.

Ag. şef princ. Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: "Se pare că două persoane mascate, prin folosirea de ameninţări, au reuşit să sustragă de la angajaţii punctului de lucru al cazinoului circa 40.000 de lei. Au folosit arme pentru a ameninţa angajaţii cazinoului."

Cei doi indivizi risca între 5 şi 12 ani de închisoare pentru tâlhărie.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO