ANIMATIE GRAFICA. Service de la periferia Capitalei, atacat cu substante toxice. Ce au descoperit politistii la teste


Ultimul update: Marti 20 Ianuarie 2015 06:55
Data publicarii: Sambata 17 Ianuarie 2015 19:20
Categorie: Stiri actuale

Un incident socant a avut loc, sambata dimineata, la un service auto de la perferia Capitalei. Doua persoane mascate au aruncat in cladire doua recipiente cu substante toxice, dupa care s-au facut nevazute.

Infricosati, martorii au alertat autoritatile. Oficialii investigheaza acum aceasta poveste care aduce a reglare de conturi.

Alarma a fost data in jurul orei 10, cand o voce paralizata de frica anunta politia ca pe soseaua de centura, la un service auto, a avut loc un atac extrem de periculos.

Cei doi barbati, ramasi deocamdata neindentificati, au intrat in service-ul din aceasta curte, cu o masina la care aveau numere furate. Cand au ajuns in interior, au aruncat doua sticlute cu o substanta. Panicati ca ar fi putut fi vorba de o substanta toxica, angajatii au alertat autoritatile.

Si pentru ca vorbim despre un caz iesit din comun, la fata locului au ajuns de urgenta pompieri, politisti, medici de la SMURD, dar si procurori. Multi angajati au fost chemati de acasa, ca sa intareasca paza.

Recipientele suspecte au fost ridicate si duse la analize de laborator. Insa pana atunci au fost efectuate si teste rapide care au confirmat ca intr-adevar vorbim de substante toxice pentru organism, insa doar daca sunt ingerate in cantitati uriase.

Este vorba despre substante care se regasesc in compozitia unor medicamente si care au ca efecte adverse ameteli, tulburari de vedere sau aritmii cardiace. Aruncate in aer sau pe sol, nu pot pune in pericol populatia. Chiar si asa, daca vor fi prinsi, cei doi indivizi vor fi cercetati.

Cercetarile politistilor continua, mai ales ca in posesia lor au intrat si imaginile inregistrate de camerele de supraveghere.

VIDEO PROTVPLUS.RO