Ucigasul tinerei din Japonia e considerat oficial violator si criminal in serie. Cum actiona

Ultima actualizare: 07-11-2012 20:45

Astazi, Nicolae Vlad a fost pus sub acuzare de procurorii parchetului general in 6 dosare in care a actionat dupa acelasi tipar: si-a talharit, violat si sugrumat victimele.

Suspectul banuit de aceste orori face parte dintr-o familie cu un trecut marcat de violente. Un var de-al sau este inchis pe viata pentru c-a jefuit si ucis trei oameni.

Nicolae Vlad este violent chiar si cand este inconjurat de politistii. Adus sub escorta la parchetul general, suspectul de uciderea tinerei Iurika Masuno vocifereaza.

Dar a tacut cand a fost intrebat despre alte 6 fapte pe care Nicoale le-ar fi comis, toate atacuri asupra unor femei. Procurorii au probe si il considera de astazi, oficial, principal suspect.

Primele agresiuni au fost comise - sustin anchetatorii - in urma cu doi ani. Atunci suspectul ar fi intrat de mai multe ori cu forta in casa unei batrane din Balotesti pe care a violat-o cu salbaticie.

In februarie 2011 a batjocorit o alta femeie din Balotesti, tot in locuinta ei, pe care a amenintat-o cu un cutit si a talharit-o. A legat-o de maini si de picioare, spun procurorii, lipsindu-o de libertate.

Deja se contura profilul unui violator in serie. Sunt usor de vazut caracteristicile comune: faptul ca nu cunostea victimele, faptul ca proceda la violenta extrema, provocandu-le moartea, faptul ca isi satisfacea dorintele sexuale bizare cu aceste femei

Pe rand, Nicolae Vlad ar fi atacat alte 4 femei. In fiecare dintre cazuri, anchetatorii si-au dat seama ca este acelasi agresor. Si asta pentru ca imobiliza victima, o talharea de bunuri, apoi o viola, iar in acest timp o musca de fata sau de gat. Finalul presupunea sugrumarea femeii.

Doua dintre victime ar fi din Capitala. Ambele sunt femei singure care s-au trezit cu un individ periculos in casa si n-au avut nicio sansa de scapare.

Ultimele doua victime au murit. Este vorba de o femeie de 75 de ani din Balotesti si de studenta nipona, Yurika Masuno.

Poate ca ar fi facut si alte victime, spun procurorii, daca nu ar fi fost prins dupa ultimul atac asupra studentei din Japonia. Chiar abia acum incep sa lege cazurile intre ele.

Decoamdata, Nicolae Vlad nu vrea sa spuna nimic despre victime. E posibil sa le vorbeasca medicilor pentru ca va fi internat la psihiatrie pentru o expertiza. Procurorii vor sa vada daca a avut sau nu discernamant.

Anchetatorii ar putea cerceta si trecutul familiei din care face parte Vlad Nicoale. Un var de al acestuia a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a ucis trei oameni. Intr-o singura noapte, insotit de alti doi invidizi, a intrat in trei case din Balotesti ca sa jefuisaca. Proprietarii s-au trezit din somn asa ca agresorii i-au ucis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO