Apar informații noi în cazul bătrânei bătute. Cine era agresoarea

Ultima actualizare: 23-05-2020 09:12

Poliţia face verificări după apariţia unei înregistrări şocante, în care o bătrână este lovită şi umilită.

Bătrâna dezbrăcată este agresată de o altă femeie, în timp ce este întinsă pe pământ, într-o curte.

Imaginile au ajuns deja în atenţia Poliţiei Romane, care a început cercetările. Oamenii legii trebuie să afle unde şi când a fost făcută înregistrarea. Dacă poliţia găseşte victima, aceasta ar putea fi dusă într-un loc specializat, pentru îngrijiri şi ajutor medical.

Comunicatul IPJ Vâlcea:

“La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.

Polițiștii ajunși la fața locului au constata că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO