Ancheta la un liceu din Constanta dupa ce mai multi elevi au dansat in stilul Harlem Shake

Ultima actualizare: 24-02-2013 07:12
Harlem Shake

Conducerea Liceului "I.N.Roman" din Constanta a deschis o ancheta dupa ce pe internet a aparut un filmulet in care mai multi elevi ai unitatii danseaza intr-o sala de clasa, in timpul unei recreatii, in stilul Harlem Shake

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Școlar Judetean Constanta, conducerea liceului a inceput o ancheta in acest caz, reusind identificarea celor implicati, acestia fiind elevi de clasa a XII-a, urmand sa decida ce masuri disciplinare vor fi luate in acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectoratul Școlar Judetean Constanta sustine ca trebuie adoptate masuri exemplare in acest caz pentru ca asemenea comportamente sa fie limitate sau eradicate.

"Inspectoratul Școlar Judetean Constanta sustine adoptarea unor masuri exemplare pentru eradicarea sau limitarea unor asemenea comportamente care sunt consecinta unei informari inadecvate, neselective si necontrolate. Internetul, retelele de socializare si mass-media tabloida reprezinta surse de informare si de formare pentru elevii care preiau sau imita modele, fara discernamant, punandu-si astfel viitorul sub un mare semn de intrebare. Adolescentii trebuie sa inteleaga importanta unor asemenea gesturi necugetate care pot avea urmari asupra lor toata viata", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Scolar Constanta.

Sursa citata mai precizeaza ca acest exemplu nu reprezinta o caracteristica a scolii constantene, ci reprezinta o vulnerabilitate a acestei generatii care nu este pregatita sa distinga modelele pozitive de cele negative.

Mai multi elevi de la Liceul "I.N.Roman" au realizat un clip in care danseaza in ritmul Harlem Shake, purtand masti, avand miscari provocatoare si urcandu-se pe mobilierul din sala de curs, totul petrecandu-se intr-o recreatie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO