Al treilea proces de paternitate intentat lui Mircea Lucescu. Cine este cel care se declara fiul sau


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2013 07:12
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2013 18:23
Categorie: Stiri actuale

Mircea Lucescu isi pierde rabdarea si il avertizeaza pe barbatul care pretinde ca ii este fiu, ca il va da in judecata si ii va cere despagubiri.

Renumitul antrenor s-a trezit peste noapte cu al treilea proces de paternitate, desi judecatorii au transat cu multi ani in urma problema, in favoarea lui.

Antrenorul Mircea Lucescu este tarat intr-un nou proces de paternitate si pe 20 martie va trebuie sa vina din nou la judecatoria sectorului 1, pentru a da explicatii barbatului care pretinde ca ii este fiu.

Mircea Busuioc nu renunta la ideea ca Mircea Lucescu este tatal lui si deschide procese de paternitate pe banda rulanta.

Tehnicianul de la Sahtior Donetk nu are niciun motiv de ingrijorare, pentru ca are de partea sa o hotarare mai veche a judecatorilor, confroma careia pretentiile lui Mircea Busuioc sunt complet neserioase si nesustinute de nicio o dovada, cu atat mai putin de o marturie.

Mircea Lucescu il avertizeaza pe Busuioc ca isi rezerva dreptul de a-l chema in instanta, intr-un proces separat, pentru a-i cere sa suporte toate cheltuielile de judecata.

VIDEO PROTVPLUS.RO