Ancheta in cazul profesoarei gasita moarta pe Transfagarasan continua. Procurorii asteapta rezultatul probei esentiale

25-05-2016 16:58


Cateva fire de par ar putea constitui proba esentiala in cazul uciderii profesoarei de sport, gasita fara suflare pe 9 mai, pe Transfagarasan.

Procurorii se asteapta ca analiza ADN a firelor de par gasite pe gatul victimei sa demonstreze ca apartin nepotului victimei, principalul suspect in acest caz de omor.

Anchetatorii nu au mai cerut autoritatilor italiene sa trimita in Romania masina cu care presupusul asasin a parasit tara si cu care, probabil, a transportat si cadavrul de la locul crimei, pe Transfagarasan.

Ei asteapta mai intai rezultatul analizei ADN care ar putea demonstra, ca ucigasul profesoarei este chiar nepotul care o amenintase de mai multe ori cu moartea. Barbatul acuzat nu recunoaste ca ar fi comis crima, desi toti apropiatii spun ca o ura pe Viorica Borzos, pentru ca ea urma sa mosteneasca averea de peste 300.000 de euro a unei matusi de 98 de ani.

De altfel, profesoara de sport era singura care o ingrijea pe batrana. Suspectul a fost retinut pe Aroportul Otopeni si ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins contestatia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO