Este ancheta la Timisoara, dupa ce un bebelus de numai o luna a fost gasit mort in patutul in care dormea. Parintii le-au povestit politistilor ca au hranit copilul si l-au pus sa doarma, insa, dupa o vreme, au observat ca pruncul nu mai respira.

Politistii au deschis o ancheta, iar de caz se ocupa si Directia pentru Protectia Copilului.

La adresa familiei au ajuns de urgenta mai multe echipaje de politie si criminalisti. Pe corpul bebelusului nu erau urme de violenta, insa trupul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala. Necropsia va lamuri si cauza exacta a mortii sugarului.

Parintii mai au cinci copii, insa patru dintre ei sunt in grija bunicilor, iar un altul este intr-un centru de plasament. Pe fir au intrat si inspectorii de la Protectia Copilului, care verifica modul in care sunt crescuti fratii bebelusului mort. Daca se dovedeste ca viata le este pusa in pericol, atunci se poate decide ca acestia sa fie luati din familie.

Politistii au deschis deocamdata un dosar penal si in functie de rezultatele necropsiei, se va decide daca parintii sunt vinovati de moarta bebelusului.