Alexandra Stan ii cere daune de un milion de euro fostului manager, Marcel Prodan. Ce a declarat cantareata in fata instantei

03-12-2015 17:24


Alexandra Stan ii cere daune de peste un milion de euro fostului ei manager, Marcel Prodan, judecat ca ar fi lovit-o pe cantareata in urma cu doi ani.

Joi a avut loc un nou termen in acest proces, iar martori au fost atat fosta sotie a lui Prodan, cat si tatal asociatului sau - fostul ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi. Amandoi au sustinut ca Alexandra Stan a avut o relatie amoroasa cu Prodan, lucru negat cu vehementa de cantareata, in fata judecatorului.

Fostul manager al Alexandrei Stan este acuzat de lovire si alte violente. La procesul de joi, au venit atat Marcel Prodan, cat si cunoscuta cantareata, la brat cu noul ei iubit.

In fata judecatorului, a depus marturie fosta sotie a lui Prodan, care a declarat ca a auzit despre cele intamplate de la televizor, iar cand si-a sunat fostul sot, acesta i-a spus ca s-a certat cu Alexandra Stan, in masina, iar cand ea i-a tras de volan, el a ripostat.

Totodata, femeia a marturisit ca mariajul ei s-a incheiat dupa ce a pus un reportofon in masina lui Marcel Prodan si a auzit discutii care confirmau relatia amoroasa a acestuia cu Alexandra Stan.

Primul martor audiat, Nicolae Nemirschi, a declarat ca el este cel pe care Marcel Prodan l-a sunat imediat dupa incident si i-a cerut ajutorul. Fostul manager al Alexandrei Stan i-a povestit ca artista i-ar fi tras de volan, moment in care el s-a intors si a lovit-o peste fata.

"Din discutiile avute cu Marcel, stiu ca in timp ce se aflau in masina, Alexandra Stan l-a lovit cu picioarele pe Marcel care conducea, i-a tras apoi de volan, moment în care acesta a ripostat si a lovit-o in zona ochiului", a declarat acesta.

Ambii martori de joi au sustinut ca intre Alexandra Stan si Marcel Prodan a existat o relatie amoroasa, lucru negat insa de cantareata in fata judecatorului.

Marcel Prodan, acuzat de loviri si alte violente, a refuzat sa faca orice fel de declaratii.

Urmatorul termen in acest proces este fixat pe 4 februarie. Daunele materiale si morale cerute de cantareata depasesc un milion de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO