Alerta cu bomba la un magazin din centrul Capitalei, falsa. Restrictiile in zona au fost ridicate


Ultimul update: Duminica 25 Iunie 2017 07:07
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2017 09:51
Categorie: Stiri actuale

Verificarile facute la un magazin din zona Tineretului din Capitala, dupa ce o persoana a anuntat la 112 joi dimineata ca acolo a fost plasata o bomba, s-au incheiat, fara a fi gasit vreun explozitiv exploziv.

Potrivit politistilor, verificarile s-au incheiat, iar restrictiile in zona au fost ridicate, pirtotehnistii stabilind ca alerta a fost falsa.

Conform politistilor, in jurul orei 9.00 prin 112 a fost primit un apel de la o persoana care a anuntat ca intr-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Politistii au evacuat toate persoanele din unitate - magazinul Mega Image din zona Tineretului - si au restrictionat traficul in zona, iar in aceasta perioada pirotehnistii au facut fac verificari.

Chiar daca a fost o alarma falsa, cel care a anuntat a fost de buna credinta, spun anchetatorii, asa ca nu va fi sanctionat.

 

Alerta cu bomba in centrul Galatiului, din cauza unui colet suspect. Politistii au gasit inauntru si un numar de telefon
Alerta cu bomba de la cele 2 licee din Targoviste a fost falsa. Urmeaza sa fie identificata persoana care a trimis mesajele
VIDEO PROTVPLUS.RO