Alertă falsă cu bombă la un hotel din Iași. Este căutată persoana care a sunat la 112

Dată publicare: 06-03-2021 14:00
Dată actualizare: 06-03-2021 15:38
Sursa: Ziarul de Iași


alertă

A fost ameninţare cu bombă sâmbătă după-amiază, la Hotel Unirea, din Iaşi. La fața locului s-au deplasat mai multe trupe de intervenție, iar toate persoanele cazate au fost evacuate.

Persoanelor care erau cazate în hotel și care au fost evacuate li s-a spus să revină în două ore, transmite Ziarul de Iași.

„Astăzi în jurul orei 12:35 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iași se află un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective și desfășurarea activităților specifice”, a transmis IPJ Iași.

Cei de la SRI nu au găsit nicio bombă, relatează presa locală. Se pare că amenințarea a fost falsă. Este căutat cel care a sunat la 112.

„În urma controlului pirotehnic și al activităților desfășurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Verificările continuă pentru identificarea apelantului și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", au transmis reprezentanții Poliției. 

Sursa: Ziarul de Iași, StirilePROTV

Tags: iași, alertă,


VIDEO PROTVPLUS.RO