Alerta FALSA cu bomba la o cladire de birouri din nordul Capitalei. Paznicul a recunoscut ca a sunat la 112

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28

Pirotehnistii au facut verificari intr-o cladire de birouri cu 26 de etaje din cartierul Floreasca, in Sectorul 2 al Capitalei, dupa ce o persoana a sunat la numarul 112 si a anuntat amplasarea unui dispozitiv exploziv, potrivit Politiei Capitalei.

UPDATE 17:40 Paznicul cladirii Globalworth Tower este cel care a sunat la 112 spunand ca a fost plasata o bomba in incinta, arata surse din cadrul Politiei, care mai spun ca barbatul se ascundea la subsol, unde a fost gasit de pirotehnistii politiei, veniti sa verifice cladirea, informeaza news.ro.

Agentul de paza a recunoscut in fata echipajelor venite sa faca verificari in cladire ca in imobil nu se afla niciun dispozitiv exploziv si ca el este cel care a sunat la 112, vrand sa faca o gluma, afirma surse din Politie.

Potrivit surselor citate, apelul a fost facut chiar din zona in care se afla cladirea de birouri.

UPDATE 16:15 Alerta cu bomba s-a dovedit falsa, potrivit Digi24. Se pare ca a fost vorba de o farsa. 

Unul dintre angajatii evacuati din cladire povesteste ca initial "s-a anuntat ca este un exercitiu de evecuare, asta ca sa nu se creeze panica si sa putem fi evacuati corect. Ulterior am aflat ca este o situatie mai delicata si a fost chiar un anunt adevarat".

UPDATE 15:30 Barbatul care a sunat la 112 pentru a sesiza, joi, alarma cu bomba de la o cladire din sectorul 2 al Capitalei a fost dus la audieri, la o sectie de politie, au precizat oficiali ai IGPR. Potrivit acestora, pirotehnistii au verificat pana in prezent subsolul cladirii in care a fost anuntata alarma, urmand sa continue verificarile la nivelul parterului si al celor 26 de etaje.

Oficiali de la IGPR au precizat ca suspectul este cetatean roman.

UPDATE 14:55 Potrivit HotNews, un suspect ar fi fost dus la audieri.

 

Apelul la 112 a fost inregistrat la ora 13.55, sesizarea fiind trimisa mai departe Serviciului pirotehnic din Politia Romana, potrivit News.ro.

Pirotehnistii au evacuate cladirea si verifica daca in birouri sau in alte spatii din imobil exista un dispozitiv exploziv.

Zona a fost imprejmuita, circulatia rutiera fiind ingreunata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO