Ai donat pentru ”Cumințenia Pământului”? Află cum îți poți recupera banii

Ultima actualizare: 04-06-2020 16:06
Ai donat pentru ”Cumințenia Pământului”? Află cum îți poți recupera banii
Inquam/ Ovidiu Micsik

Ministerul Culturii continuă restituirea donațiilor efectuate în cadrul subscripției publice pentru achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului”, având ca partener compania eMAG.

 

Astfel, persoanele care au donat prin intermediul platformei eMAG, respectiv pe pagina web www.emag.ro, vor transmite cererile către acest operator la adresa de e-mail restituiribrancusi@emag.ro sau folosind următorul link www.emag.ro/restituiribrancusi, a anunțat Ministerul Culturii.

Persoanele interesate pot descărca cererea accesând următorul link: https://s12emagst.akamaized.net/layout/ro/static-upload/Cerere restituire donatie Brancusi 2020.pdf
În ceea ce privește donatorii neidentificați, aceștia au posibilitatea de a depune o cerere de restituire a sumelor până la data de 30 iunie 2020.

Toate informațiile pe această temă au fost publicate pe site-ul ministerului încă de la începutul lunii aprilie și pot fi consultate la rubrica Informații referitoare la restituirea donațiilor efectuate în cadrul subscripției publice pentru achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului” - http://www.cultura.ro/informatii-referitoare-la-restituirea-donatiilor-efectuate-cadrul-subscriptiei-publice-pentru-0

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO