Șoferul vinovat pentru accidentul cu 6 mașini din București a rămas fără permis

Ultima actualizare: 04-06-2020 14:09
accident bucuresti

Șoferul vinovat pentru accidentul în care au fost implicate 6 mașini, miercuri, la intersecția dintre Bd. Constantin Brâncoveanu - Str. Izvorul Rece, a fost amendat și a rămas fără permis.

Conform Brigării Rutiere, bărbatul nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

„Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd. Constantin Brancoveanu din direcția sos. Olteniței, nu a respectat semnificaţia culorii roșii a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circulă pe str.Izvorul Rece, după care a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune cu alte patru autoturisme care se aflau oprite la semafor”, a precizat Brigada Rutieră.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.160 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 morți puteau fi în accidentul de astazi: Dacă erau pietoni pe trecere puteau fi morți sau paralizați pe viață. Sunt atât de multe accidente aici datorită prostiei celor responsabili cu semnele de circulație din acea intersecție. Oamenii ăștia responsabili cu semnele ar trebui sa fie la pușcărie pentru omor prin imprudență. Doar că vocile noastre nu sunt auzite. Nu e destul share la acest post pt că oamenilor nu le pasă. Oare tu vei da share?

A post shared by Andy Popescu (@andypopescuvlogs) on

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO