Acuzatii scandaloase la adresa unui preot din Arges. Motivul pentru care ar fi dezgropat mai multe cadavre

Ultima actualizare: 26-09-2015 07:04

O femeie de Arges il acuza pe preotul din comuna Budeasa ca a profanat mormintele rudelor ei. Parintele a dat instructiuni ca osemintele lor sa fie mutate intr-o groapa abia sapata, in care trebuia inhumata si o alta persoana din sat, decedata recent.

Preotul i-a spus satencei revoltate ca a primit ordin de la superiorii lui sa alinieze locurile de veci si sa faca alei, dar explicatiile au infuriat-o si mai mult pe femeie.

Tatiana Militaru: "Cand am venit aicea, am cazut jos, cand am vazut ca nu mai am ... am parinti, copil, bunici si nu mai aveam unde sa aprindem o lumanare. Nu stiam incotro s-o iau, am luat-o ca nebuna prin tot cimitirul oracaind."

Femeia a fost anuntata de niste vecini ca parintele ingroapa pe altcineva peste mortii din familia ei. Cand s-a dus la cimitir, a gasit o parte dintre oasele parintilor, bunicilor si fiului ei indesate in doi saci, langa mormintele din care mai ramasese doar jumatate. Alaturi, fusese sapata o groapa proaspata, pentru o sateanca abia decedata.

Tatiana Militaru: "A spus ca nu mai simte mortul, ce mai simte, ca ce, mai stie mortul? Daca eu mor acuma, zic, in situatia in care sunt eu, unde mai ma bagi pe mine? Zice: " Mori dumneata, ca vad eu unde te bag!"

Preotul acuzat nu vrea sa comenteze situatia si a plecat din localitate, insa parintii lui ii iau apararea: spun ca mai marii bisericii au cerut alinierea tuturor mormintelor in cimitire si ca, oricum, nu fiul lor sapa, ci groparii.

Tatal preotului: "Deci sefii lui i-au spus sa traga mormintele si sa faca linie."

Explicatiile parintilor preotului au infuriat-o la culme pe femeia nedreptatita. Revoltata, femeia are de gand sa faca plangeri peste tot: dar politistii i-au spus deja ca problema ei nu este de competenta lor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO