Acuzatii grave de pedofilie la adresa unui miliardar arab stabilit in Romania. Cum ar fi pacalit mai multe minore

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07

Un miliardar arab stabilit la Pitesti a intrat in atentia procurorilor de la combaterea crimei organizate. 

Barbatul, in varsta de 58 de ani, este acuzat ca vreme doi ani a intretinut relatii sexuale cu adolescente pe care le pacalea ca le angajeaza ca menajere.

Barbatul este din Dubai si a venit in Romania in urma cu aproximativ 10 ani. S-a stabilit la Pitesti unde a infiitat o firma ce-si propune sa construiasca mall-uri si cartiere rezidentiale. Cele 5 locuinte pe care arabul le detine in oras au fost perchezitionate acum de ofiterii DIICOT. Acestia il suspecteaza pe barbat ca, sub pretexctul angajarii unei menajere, a ademenit la el acasa fete cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani cu care a intretinut relatii sexuale contra unor sume de bani. Acuzat de relatii sexuale cu minori, barbatul este cercetat sub controlul judiciar.

Doua dintre cele cinci locuinte ale arabului se afla intr-un bloc ultracentral. Vecinii sustin ca era un om discret si rareori trecea pe la apartamentul si garsoniera din centru.

Vecin: "Stiu de nume. E foarte discret. Mi-a spus o colega ca a mai stat pe undeva."

Mihaela Vasilescu, administratorul blocului: "Un om linistit, isi vede de treaba lui, dar niciodata nu a stat mai mult de 2-3-4 zile. Da, intr-adevar, mi-a zis o vecina: "Doamna Mihaela, dar mai intra niste fete, niste baieti."

Procurorii DIICOT spun ca barbatul dadea anunturi de mica publicitate prin care solicita sa angajeze menajera. Alegea din oferte doar fetele tinere, sub 18 ani pe care le platea pentru servicii sexuale.

Madalina Balanescu, purtator de cuvant I.P.J. Arges: "E banuit ca din 2013 si pana in prezent ar fi intretinut raporturi sexuale cu mai multe minore. Barbatul a fost condus la sediul DIICOT, unde a fost audiat."

Anchetatorii au ridicat din cele 5 locuinte ale arabului mai multe telefoane mobile, carduri de memorie si calculatoare. Ofiterii DIICOT vor sa afle daca nu cumva suspectul a facut si filme cu un continut obscen pe care sa le fi distribuit apoi, contra cost, pe internet. Timp de doua luni va fi cercetat sub control judiciar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO