Accident violent la intrarea pe A1.Un tanar a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un pasaj

Ultima actualizare: 21-02-2013 07:00

Un tanar de 24 de ani care avea toata viata inainte a sfarsit duminica seara in urma greselii cumplite pe care a facut-o.

Gonea pe sosea, grabit sa ajunga acasa, iar la iesirea din Bucuresti, cand a intrat pe Autostrada 1, a zburat pur si simplu de pe drum.

A cazut cu masina de la patru metri inaltime intr-un pasaj care duce spre un supermarket de la marginea capitalei.

Noroc ca n-a trecut nimeni nu pe acolo in clipa aceea, altfel urmarile ar fi fost si mai grave.

Tanarul era angajat la o firma de securitate din Bucuresti. Duminica seara tocmai iesise din tura si, cel mai probabil, se grabea spre casa. De patru ani avea carnet de conducere. Cand a ajuns la iesirea din Bucuresti si a intrat pe Autostrada 1 a accelerat fara masura. Ce-a urmat - se vede de obicei numai in filme.

"Conducea pe autostrada Bucuresti- Pitesti, sensul de mers spre Pitesti, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat pe banda de urgenta, iar apoi a cazut, practic, din autostrada in acest pasaj, de la o inaltime de patru metri.", a declarat Valentin Lazar de la Politia Autostrazi.

Masina s-a dezmembrat pur si simplu cand s-a izbit cu forta intr-unul din peretii pasajului. Apoi, ca intr-un joc de ping-pong, a fost proiectata in celalalt perete. Soferul n-a mai avut nicio sansa.

Norocul a fost ca in momentul in care autoturismul a plonjat de la inaltime, prin pasaj nu trecea nimeni. Altfel, numarul victimelor putea fi mult mai mare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO