Basescu, dupa ce a facut cumparaturi in hipermarket: "Au cam crescut preturile"

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a fost, duminica seara, la un hiperrmarket din Bucuresti, de unde a facut cumparaturi, declarand, la plecare, jurnalistilor care l-au asteptat, ca au crescut preturile si ca a ales produse romanesti.

Presedintele a mers la hiperrmarket in jurul orei 17.00, iar la iesire le-a spus ziaristilor care il astepau ca tot ce vrea sa le declare este ca au crescut preturile.

Intrebat daca Guvernul este de vina pentru acest lucru, Basescu a spus ca nu Guvernul vinde legume si fructe in hipermarket.

"Uitati-va aici, ceapa romaneasca, era mai frumoasa ca aia din import. Lamaile nu-s romanesti, morcovul romanesc - acolo unde era cu eticheta - si ridichi, n-am luat d-alea curatate, ci d-astea romanesti... imi plac", a spus Basescu.

Intrebat ce a vorbit cu oamenii din hipermarket, presedintele a raspuns: "In general sunt sunt foarte pozitivi asa, dar ce sa spuna oamenii cand esti la cumparaturi".

Citește și
Papa Benedict
Traian Basescu s-a intalnit cu Papa Benedict al XVI-lea. "Nu voi mai trai un asemenea sentiment"
A plecat să lupte în Ucraina pentru a evita urmărirea penală și a murit. Este unul dintre cei mai tineri soldați căzuți în război

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat de ce nu a mai mers la deschiderea FOTE, el raspunzand ca acolo ar trebui sa fie cei care au fost cei mai injurati pentru ca au facut infrastructura de iarna a acestui festival.

Intrebat de ce nu mai merge la deschiderea festivalului de la Brasov, presedintele a raspuns: "Unde la FOTE? Pai cred ca acolo ar trebui sa fie cei care au fost cei mai injurati pentru ca au facut infrastructura pentru festivalul asta olimpic al tineretului". Intrebat daca se refera la Elena Udrea, Basescu a raspuns: "Va aduceti aminte cine a fost injurat pentru partii de schi, pentru patinoare? Ce sa caut eu, care nu am primit nicio injuratura pentru infrastructura de iarna a acestui festival".

Presedintele Traian Basescu era asteptat, la Brasov, la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se va desfasura in Brasov, Rasnov si Predeal, Cheile Gradistei - Fundata, in perioada 17 - 22 februarie. La cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Romania sunt asteptati 1.500 de participanti, dintre care 900 sportivi si 600 de membri ai delegatiilor.

Se vor intrece 559 de baieti si 351 de fete astfel: 182 de concurenti la schi alpin, 147 de concurenti la biatlon, 162 de concurenti la schi fond, 86 de concurenti la sariturile cu schiurile, 91 de concurenti la snowboarding, 50 de concurenti la patinaj artistic, 62 de concurenti la patinaj viteza si 120 de concurenti la hochei pe gheata.

Intrebat daca luni va avea o discutie telefonica sau o intalnire cu Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu, Basescu a raspuns: "O sa vad eu, o sa vad! Sa ajungem pana maine, ca mai avem o noapte pana maine". Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a dorit sa se "izoleze" fata de reprezentantii PDL, atat fata de Vasile Blaga, cat si fata de Mihai Razvan Ungureanu, insa va solicita luni o discutie cu acestia despre partid si va lua parte la Conventia partidului daca va fi invitat.

Articol recomandat de sport.ro
Sociologul Gelu Duminică, după gestul lui Gigi Becali față de Adrian Șut: "Lipsă totală de umanitate cu numele Domnului pe buze"
Sociologul Gelu Duminică, după gestul lui Gigi Becali față de Adrian Șut: "Lipsă totală de umanitate cu numele Domnului pe buze"
Citește și...
Traian Basescu, dupa intalnirea cu Papa:
Traian Basescu, dupa intalnirea cu Papa: "Am avut in fata un om cu o forta morala extraordinara"

Prea Fericitul Patriarh Daniel i-a transmis Papei Benedict al-16 lea o scrisoare prin care isi exprima regretul ca Sfantul Parinte a decis sa se retraga.

Traian Basescu s-a intalnit cu Papa Benedict al XVI-lea.
Traian Basescu s-a intalnit cu Papa Benedict al XVI-lea. "Nu voi mai trai un asemenea sentiment"

Presedintele Traian Basescu a spus, vineri, dupa ce a fost primit de catre Papa Benedict al XVI-lea, ca a avut o intalnire unica, ce va ramane in sufletul sau pentru tot restul vietii, fiind convins ca nu va mai trai vreodata un sentiment asemanator.

Vasile Blaga:
Vasile Blaga: "22 de milioane de romani stiu ca Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea"

Tensiuni in PDL, dupa ce doi lideri importanti si-au anuntat oficial candidatura la sefia partidului. Elena Udrea si Vasile Blaga sunt oficial in campanie si se razboiesc in declaratii.

Recomandări
Fiica lui Ioan Crișan și doi complici, reținuți pentru asasinarea omului de afaceri. „L-au detonat de la distanţă”
Fiica lui Ioan Crișan și doi complici, reținuți pentru asasinarea omului de afaceri. „L-au detonat de la distanţă”

Fiica omului de afaceri arădean Ioan Crişan, ucis cu peste trei ani în urmă după ce maşina în care se afla a sărit în aer, şi doi complici au fost reţinuţi pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive.  

PNL acuză PSD de „blat” cu AUR ca Simion să ajungă în turul II. Scenariul în care România ar avea 30% din Parlament pro-rus
PNL acuză PSD de „blat” cu AUR ca Simion să ajungă în turul II. Scenariul în care România ar avea 30% din Parlament pro-rus

PNL îi acuză pe social-democrați de înțelegeri ascunse cu AUR. Liderul PNL Iași susține că, de la centru, conducerea PSD le-a cerut șefilor de organizații din țară să-i determine pe unii membri de partid să-l voteze pe George Simion.  

Câte ținte aeriene s-au văzut pe radarele Armatei Române, înainte ca MApN-ul să ridice în aer două F-16
Câte ținte aeriene s-au văzut pe radarele Armatei Române, înainte ca MApN-ul să ridice în aer două F-16

Ministerul Apărării Naţionale a venit miercuri seara cu precizări în urma mesajului RO-ALERT transmis pentru locuitorii din nord-estul judeţului Tulcea în contextul războiului din Ucraina.