Accident spectaculos în Argeș: Un TIR a intrat direct în curtea unui post de poliție

Ultima actualizare: 10-06-2020 18:10

Un TIR ieșit de pe șosea în comuna Drăganu din Argeș, s-a oprit în direct în curtea poliției, la câțiva centimetri de clădire, după ce a dărâmat un stâlp și a rupt gardul unității.

La volan se află un șofer turc, care a scăpat cu viață ca prin minune. Totul s-a întâmplat miercuri dimineață, la ora 5, pe o ploaie torențială, după ce TIR-ul a intrat cu roțile într-o groapă.

Șoferul pornise la drum, în urmă cu 5 zile, din Finlanda, încărcat cu marfă, și se îndrepta spre Turcia. Abia se luminase de ziuă când a pierdut controlul volanului și tirul a părăsit șoseaua, întrând într-o groapă adâncă.

Yașar Kocak șofer: "Ploua și din cauza ploii s-a întâmplat ! Nu ați adormit ? Nuuu ... nu a adormit".

Șoferul a avut, totuși, noroc: remorca s-a pus de-a curmezișul șoselei și, datorită greutății, a tras după ea și cabina. TIR-ul și-a urmat, apoi, traiectoria și a rupt un stâlp, gardul poliției și un cireș din curte. Din fericire, șoferul turc a scăpat teafăr.

Un compatriot a venit să îl ajute să transfere marfa din TIR-ul avariat, eșuat în curtea postului de poliție.

Coleg turc: "Aicea a intrat, deci din cauza ploii n-ai văzut și a intrat aicea în șanț și a pierdut volanul. Dar e foarte adânc, putea să moară! Da, da, exact!"

Localnicii spun că i-a trezit din somn zgomotul puternic.

Mădălina Epure purtător de cuvânt IPJ Argeș: "Într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, nu au existat victime și au fost avariate un gard și un stâlp de iluminat public".

Polițiștii nu exclud, totuși, varianta ca șoferul turc să fi ațipit la volan, din cauza oboselii. El a fost amendat cu 870 de lei, iar firma de asigurări va suporta costul pagubelor provocate. Marfa era asigurată.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO