Crimă oribilă în Botoșani. Trupul unei femei, găsit lângă o pădure

Ultima actualizare: 10-06-2020 17:25

Crimă oribilă în județul Botoșani. Un bărbat este arestat, bănuit că și-a fi ucis o colega de serviciu cu care avea o relație de amor, de câteva luni.

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit lângă o pădure, iar necropsia a arătat că biata femeie a avut parte de un sfârșit violent.

Crima s-ar fi petrecut pe 1 iunie, la marginea unei păduri, în apropiere de comuna Manoleasa. În acea zi, spun anchetatorii, cei doi, colegi de muncă la o fermă din județul Iași, ar fi plecat să o viziteze pe fiica femeii, în comuna Coțușcă, însă nu au mai ajuns la destinație.

Îngrijorată că femeia nu mai raspunde la telefon, fiica ei a sunat la poliție.

Pe 4 iunie, femeia a fost declarată dispărută, iar după două zile trupul neînsuflețit a fost găsit abandonat lângă o lizieră. La doi kilometri distanță era părăsită și mașina partenerului ei.

- Bărbat: Luni, pe 1 iunie, între 1 și 2, era cu mașina trasă acolo la pândar, lângă pădure și l-am întrebat: ce faci? Și a spus că stau.

Reporter: Îl credeați în stare de așa ceva?

- Bărbat: Nu, nu știu ce a fost în mintea lui.

Alt bărbat: A fost trei zile poliția, 8 mașini au stat aici toată ziua. Au fost prin pod, peste tot. L-au găsit la Avrămeni.

Pe 8 iunie, la două zile de la descoperirea trupului femeii, autoritățile l-au găsit pe suspect într-o comună vecină, la aproape 10 kilometri de locul crimei. Bărbatul este acuzat de omor.

Bărbat: "L-au găsit la restaurant că el lua mâncare de acolo. A dus-o la pădure și el a lăsat-o acolo omorâtă și a plecat."

Potrivit anchetatorilor, femeia a avut parte de o moarte cumplită.

Valeriu Chihaia, prim-procuror PT Botoșani: S-a stabilit că moartea acesteia a fost violentă și s-a datorat cel mai probabil insuficientei resiratorii acute. A fost identificat posibilul autor, concubiunl femeii, în vârstă de 42 de ani, cu care aceasta avea o relație de 6 luni.

Suspectul este arestat preventiv sub acuzația de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO