Accident grav, pe drumul spre Poiana Brasov. Un copil de 12 ani a ramas prins sub bordul masinii in urma impactului

Dată publicare: 12-02-2017 14:48
Dată actualizare: 15-02-2017 07:18


Doua persoane au fost ranite duminica la pranz, in urma unui accident petrecut intre doua autoturisme de teren, pe drumul dintre Brasov si Poiana. 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie IPJ Brasov, Gabriela Dinu, a declarat pentru AGERPRES ca este vorba despre doua autoturisme de teren, unul care urca si altul care cobora din statiune.

"Autoturismul care cobora din statiune a acrosat intr-o curba masina care urca in care era doar soferul. Cele doua persoane din masina care a produs accidentul au ramas incarcerate si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare. Ambele persoane erau constiente", potrivit sursei citate.

In masina care a produs accidentul se afla un copil de 12 ani si un barbat de 52 de ani. Copilul de 12 ani a suferit o fractura de femur si a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii, iar barbatul de 52 de ani politraumatizat, cu traumatisme toraco-abdominal si la membrele inferioare.

Interventia a fost una dificila deoarece cele doua persoane au fost prinse sub bordul masinii si a fost nevoie de indepartarea acestuia, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov,cpt. Ciprian Sfreja.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, unul de descarcerare si un echipaj cu apa si spuma.

Circulatia pe drumul de Poiana a fost oprita pentru efectuarea cercetarilor si acordarea primului ajutor, potrivit sursei citate.

Aproximativ in acelasi timp, alte doua accidente s-au produs pe drumul dintre Rasnov si Poiana Brasov, fara victime, iar altul la Paraul Rece, cu o victima care a refuzat transportul la spital, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Brasov, dr. Adriana Palaghiea.

Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri vreme de doua ore. Nerabdatori, unii turisti care voiau sa ajunga in statiune au luat-o pe jos intr-acolo! Politistii ii avertizeaza pe soferi sa circule prudent pe drumul spre Poiana Brasov si sa tina cont de aglomeratia din weekend, de zapada, dar si de curbele periculoase.


VIDEO PROTVPLUS.RO