Accident grav in Capitala: a cazut de la etajul 7 in timp ce repara liftul unui bloc. Ce spun anchetatorii

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Un accident grav a avut loc duminica in Bucuresti. Un barbat in varsta de 40 de ani, care repara un lift al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei, s-a prabusit in gol de la etajul 7.

Desi a cazut de la o inaltime atat de mare, colegul sau l-a gasit la parter constient si cooperant. Barbatul a fost transportat la spital, in timp ce politistii au inceput o ancheta.

Barbatul se afla la etajul 7 al blocului in momentul in care a cazut in gol. Totul s-a intamplat sub ochii colegului sau, care, speriat, le-a spus locatarilor sa sune la 112. A alergat apoi la parter si - in mod miraculos - si-a gasit prietenul in viata.

"Noroc ca s-a prins de cabluri cand a cazut ca era pe mana... asa (ranit) si a atenuat din cadere. Cu asta a avut noroc. Daca nu, murea."

Salvatorii au ajuns imediat la fata locului si l-au scos din putul liftului.

Barbatul a ajuns in grija medicilor de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Intre timp, politistii au inceput o ancheta.

Victima lucreaza, cu acte in regula, la o firma care se ocupa de repararea si intretinerea lifturilor. Reprezentantii societatii sustin ca omul nu ar fi respectat protocolul si nu ar fi folosit nici echipamenul de protectie. Desi - spun ei - l-ar fi avut in dotare. Toate aceste lucruri vor fi insa lamurite in urma cercetarilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO