Un accident feroviar în urma căruia au murit două persoane s-a produs marți dimineață, în Galați. Mașina în care se aflau victimele a fost lovită de trenul Galați-Mărășești 7568.

În accidentul feroviar au murit o femeie și un bărbat, de 41, respectiv 40 de ani. Mașina în care se aflau a fost acroșată la o trecere de cale ferată în satul Șerbeștii Vechi, comuna Șendreni.

accident feroviar galati sendreni

Tot în această dimineață, un copil de 14-15 ani a fost lovit mortal de tren, în zona Nădejdea, existând suspiciunea că este vorba de o sinucidere.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că echipajul sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru băiat, acesta fiind găsit decedat.

Potrivit sursei citate, conductorul de tren a povestit că băiatul se afla între şinele de tren, întors cu spatele şi când locomotiva s-a apropiat, s-a întors cu faţa şi a fost lovit.

Credem că e vorba despre o sinucidere. Din păcate este vorba de un copil de 14-15 ani. Echipajul este la faţa locului, dar nu poate face nimic", a spus dr. Peter Szilard.

Duminică seară, doi copii în vârstă de 13 și 15 ani au murit într-un alt accident feroviar, în Bistrița-Năsăud. Tatăl și unchiul lor, care se aflau și ei în mașină, au scăpat cu viață.

Știre în curs de actualizare