A vrut sa culeaga flori de tei, insa a murit electrocutat. Accidentul stupid care a dus la sfarsitul unui barbat din Prahova

Dată publicare: 27-06-2016 16:40
Dată actualizare: 30-06-2016 08:00


Un barbat din Prahova a murit intr-un accident stupid, pe cand incerca sa culeaga flori din teiul unui vecin. Omul a decis sa taie si cateva craci, dar a atins cu drujba un cablu electric. S-a electrocutat si a cazut de la opt metri.

Valentin Constantinescu era tehnician de meserie si tocmai fusese ales si consilier local in Gura Vitioarei. Un om de isprava, ce nu se dadea in laturi daca ii cereai ajutorul, spun localnicii. A mers in vizita la niste prieteni si cand a vazut teiul plin de flori a hotarat sa se apuce de cules. A luat si o drujba cu el pentru ca intentiona sa taie cateva craci. Dar nu a mai apucat.

Speriati de busitura puternica, proprietarii teiului au sunat la 112 in speranta ca Valentin mai poate fi salvat. Totul a fost insa in zadar. Cand au ajuns medicii de la ambulanta, barbatul era in stop cardiorespirator.

"Era un pacient politraumatizat prin cadere de la inaltime aproximativ 7-8 metri, care prezenta un traumatism cranio cerebral acut cu plaga fronti parietala, un traumatism toraco abdominal forte, in plus era un status post electrocutie, avand o marca de intrare la nivelul mainii stangi. S-au facut manevre de resuscitare timp de o ora si jumatate, dar fara rezultat",
au declarat cadre medicale.

Barbatul avea 51 de ani si doi copii, care se pregatesc, indurerati, de inmormantare.


VIDEO PROTVPLUS.RO