A facut o depasire pe o sosea din Buzau si a fost la un pas de-a fi batut. Raspunsul sec al politiei

Dată publicare: 03-11-2012 19:22
Dată actualizare: 06-11-2012 00:47


Scene periculoase in trafic, in toiul noptii, pe o sosea din Buzau. Un sofer, care la o depasire a avut un schimb de replici dure cu altul, abia a scapat sa nu fie batut.

Celalalt conducator auto, un tanar de 30 de ani, care era cu doi prieteni in masina, i-a taiat calea de mai multe ori, a franat si a oprit in fata lui, incercand sa-l provoace la confruntare deschisa.

Omul a filmat o parte din scene si s-a dus cu ele la politie, dar n-a avut niciun succes.

Din filmarea facuta de soferul amenintat se vede cum cealalta masina face manevre riscante. Omul reuseste sa depaseasca, dar cateva minute mai tarziu se confrunta cu aceeasi situatie.

Soferul nervos, dupa ce claxoneaza si ii face semne cu farurile, ii opreste in fata si un amic aflat pe scaunul din dreapta deschide usa si vrea sa ii ceara socoteala. Si de aceasta data incidentul este evitat la limita.

Ajuns la politie cu filmarea respectiva si numarul masinii notat cu grija, soferul, care a avut parte pe drum de cele mai mari emotii, spune ca a primit un raspuns sec, scurt si cuprinzator:
"Nu poate fi contraventie pentru ca aceasta trebuie sa fie constatata cu mijloace omologate."

Practic, in Romania nu exista o lege pentru asa ceva. Tanarul care a facut manevrele periculoase pe sosea, desi a fost adus la politie, dupa audieri, el a fost lasat sa plece.

De altfel, acesta a declarat ca nu avea de gand sa fie violent, ci doar sa discute un minut cu partenerul de trafic.

Tags: incidente, trafic,


VIDEO PROTVPLUS.RO