A doua seara cu impuscaturi in Capitala. Un barbat a iesit pe strada cu SABIA in fata politistilor

Ultima actualizare: 15-10-2012 12:39

La 24 de ore dupa impuscaturile din Soseaua Giurgiului, sambata a avut loc din nou un astfel de incident, de aceasta data pe o straduta din cartierul Ferentari. Trei indivizi s-au luat la bataie si totul s-a terminat cu focuri de arma.

Acest individ si-a facut aparitia in fata politistilor si jandarmilor, inarmat cu o sabie si un cutit, fara sa ii pese catusi de putin uniforme. Era hotarat sa se razbune pe cel care a folosit pistolul si ... mai rau, curiosii de pe margine ii incurajau tupeul. Momentul de bravura nu a tinut mult pentru ca jandarmii i-au confiscat arma si l-au dus la sectie.

Intre timp, locul incidentului a fost incercuit de anchetatori care au cautat prin iarba proiectilele de cauciuc. Politistii sectiei 24 au aflat ca barbatul care a folosit pistolul s-a facut nevazut, dupa ce a tras in ceilalti doi cu care se certa. L-a nimerit doar pe unul intr-un picior, iar acesta a fost luat de ambulanta. Celalalt, lovit la cap, a avut si el nevoie de cateva ingrijiri, dar a refuzat sa mearga la spital. Scandalul a pornit, se pare, de la un telefon mobil.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!